Train – Bulletproof Picaso Tour

11063609_840984875957578_1370793677687657069_n.jpg

Train in Nederland… En ik was erbij!

De supportact ‘Lucas Hamming’ was bij binnenkomst van de Heineken Music Hall al bezig, we waren wat aan de late kant, maar konden gelukkig nog een mooie plek bemachtigen.

Iets na 21.00 uur betrad ‘Train’ het podium en begon met ‘Just a Memory’ Bij het tweede nummer kon mijn avond al niet meer stuk. “Bulletproof Picaso’, zo’n goed nummer! Naast de bekende nummers als ’50 Ways to Say Goodbey’ en ‘Hey, Soul Sister speelden ze ook een paar schitterende nummers van hun laatste album ‘Bulletproof Picaso’.

Zanger Patrick Monahan deed z’n best het publiek te vermaken en dat deed ‘ie! We werden in het Nederlands toe gesproken, hij maakte met diverse mobieltjes uit het publiek selfies, één gelukkige ving een gesigneerd t-shirt en we mochten uit volle borst meezingen met ‘Free’, So High!

Pat vroeg of hij het nummer ‘When I Look to the Sky’ zonder microfoon mocht zingen. Wauw, wat een stem! En onroerend; “When I look to the sky something tells me you’re here with me. And you make everything alright”. Heb even wat traantjes weg moeten pinken.

Als ‘Encore’ werden we getrakteerd op ‘Angel in Blue Jeans’ en ‘Drops of Jupiter’.

Het concert was super, jammer dat het geluid in de HMH niet best is. Als ze weer naar Nederland komen, ben ik er zeker weer bij, maar dan hopelijk in een andere zaal.

Setlist:
Just a Memory
Bulletproof Picasso
Something More
50 Ways to Say Goodbye
If It’s Love
Meet Virginia
Free
When I Look to the Sky
Calling All Angels
Save Me, San Francisco
I Will Remember
Wonder What You’re Doing for the Rest of Your Life
Don’t Grow Up So Fast
Marry Me
Bruises
Hey, Soul Sister
Drive By
Encore:
Give It All
Angel in Blue Jeans
Drops of Jupiter

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *