Running Blind

Door deelname van een team aan een wedstrijd bij C.A.V. Energie maakte ik kennis met Running Blind Rotterdam. Ik had wel interesse om samen met een buddy deel te nemen aan wedstrijden. Toen ik in 2011 informeerde over de mogelijkheden leken de mogelijkheden bij Running Blind en mijn wensen niet overeen te komen.

Toen ik in 2015 zelf een buddy had gevonden om de Marathon van Rotterdam mee te lopen, hebben we tijdens een training van Running Blind geoefend met samen lopen. Een leuke training waarbij mijn buddy Gerard Verveer wat tips & tricks aan de hand werden gedaan.

In 2016 kwam Running Blind Rotterdam een loper tekort voor de Ekiden. De Ekiden is een marathon die wordt gelopen met een team van 5 lopers. Ik vond het superleuk dat ik gevraagd werd voor het team. Sindsdien heb ik meerdere keren met Running Blind mee gedaan aan deze leuke wedstrijd.

In 2019 deed de gelegenheid zich voor om namens Running Blind deel te nemen aan grote wedstrijden. Ik deed met mijn inmiddels vaste buddy Sascha mee aan het NK Running Blind 15 km. tijdens de NN Zevenheuvelenloop. Daarna liepen we in 2020 de NN Egmand Halve Marathon en de NN CPC Halve Marathon. Helaas ging dat jaar de NN Marathon Rotterdam door Corona niet door.

We hebben een mooi tenue van Running Blind/Nationale Nederlanden. Deze dragen we met trots tijdens onze wedstrijden.

Website: runningblind.nl