KNGF Geleidehonden

In 2014 maakte ik kennis met KNGF Geleidehonden. Ik was aan het onderzoeken of een blindengeleidehond iets voor mij zou zijn. Om me een beetje meer in te leven ben ik begonnen met het sponsoren van een pup. Je krijgt dan middels een dagboek inzicht in de opleiding van een hond, van pup tot dat deze klaar is met de opleiding. Het eerste pupje was Usha, inmiddels (2022) hebben heel wat pupjes de revue gepasseerd.

In november 2014 heb ik een informatiemiddag bij KNGF Geleidehonden in Amstelveen bijgewoond. Ik mocht met een geleidehond een oefenparcours lopen en toen wist ik het zeker. Begin 2015 heb ik een aanvraag voor een geleidehond gedaan.

In oktober 2015 kwam blindengeleidehond Loyd mijn leven verrijken. Dankzij Loyd heb ik veel meer zelfvertrouwen en is mijn wereld een stuk groter. We zijn een fijn team, hij is een geweldige hond.

Sinds juli 2017 ben ik ambassadeur voor KNGF Geleidehonden. In deze hoedanigheid mag ik door lezingen/gastlessen te geven het verhaal van KNGF Geleidehonden overbrengen aan uiteenlopende doelgroepen en vanuit eigen ervaring vertellen wat een hond kan betekenen.

Website: geleidehond.nl