Marathon Trainingsloop 35 km.

Nailed it!

35 km.Vandaag was het dan zover, de zesde en laatste Marathon Trainingsloop voor de Marathon van Rotterdam. “Wat een eind, waar begin je aan?!” was zo’n beetje het eerste waar ik vanochtend aan dacht. Het verst tot nu toe was voor mij de 30 km. alveeer een maand geleden. Maar… het ging boven verwachting goed!

Prima omstandigheden, niet te warm, niet te koud. Met 351 atleten, 41 in ons groepje, maakten we een prachtige slinger langs o.a. de Oude Maas. De knieƫn en 1 voet waren beplakt met tape, dit keer niet uit noodzaak, maar preventief, gaat dus de goede kant op met het herstel. Laat me voor de marathon gewoon mummificeren, dan komt het zeker goed.

Samen met m’n maatje Rob goed en redelijk ontspannen gelopen. De laatste kilometers waren pittig, maar we hebben het toch maar mooi geflikt!

Rotterdam, we komen eraan!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *