Scrum – Tunes of Life

20150117_202707.jpgVanavond was de Nederlandse band “Scrum” in theater “Het Kruispunt”. met hun show “Tunes of Life”.  We werden welkom geheten op het terras van ‘The Dirty Glass’. Na de pauze verhuisden we naar binnen.

Tijdens de show werden o.a. de onderwerpen scheepvaart en wat er onderweg mis kan gaan, liefde (en wat er mis kan gaan). en vrijheid aangesneden. Prachtige ballads als ‘Miss Me’ en ‘The Fields of Athenry’ bezorgden weer kippenvel. Verder ook veel up tempo die de zaal in beweging brachten.

Zoals gebruikelijk ging er een ‘Single Malt Scotch’ door de zaal, de fles bereikte rij 8 helaas niet…. Ook op het podium ging er een fles Whiskey doorheen.

Damm’, I’m drunk again!

Het leuke van zo’n avond uit in je eigen dorp is dat je (oude) bekenden tegen het lijf kan lopen. Met Rob, Marja, Ruud, Annemarie en Henk herinneringen opgehaald en smakelijk gelachen onder het genot van een biertje en een bitterbal.

Foto’s “Tunes of Life”

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *