Racoon

Eind december 2013 wist ik kaarten te bemachtigen voor het concert van Racoon in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Een vriend van me en mede Racoonfan wilde maar wat graag mee. Gezellig!

Op donderdag 24 april was het dan zover. We waren rond 19.00 uur aanwezig, ruim op tijd om een goed plekje te zoeken. Lekker bovenaan, zitplaatsen, vlakbij de bar; Wat wil je nog meer.

20140424_211429 Racoon.jpgRond 20.00 uur begon het voorprogramma met de Color Reporters. Had er nog nooit van gehoord, maar ze waren zeker de moeite waard.

Rond 21.00 uur opende Racoon met mijn favoriete nummer ‘Shoes Of Lightning‘, zo gaaf! ‘Don’t Give Up The Fight’, ontroerend en de overgang van ‘Blackbird’ in ‘Laugh About It’ was werkelijk briljant! We hebben zo genoten, het was voorbij voordat we erg in hadden.

Foto’s van dit geweldige optreden

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *