Nacht van Oranje

Het leek me altijd al eens leuk een avond met Hollandse artiesten mee te maken, lekker mee blèren… Na de Vrienden van Amstel Live afgelopen januari twijfelde ik geen moment toen de Oogvereniging Rotterdam kaarten voor de 26ste editie van de ‘Nacht van Oranje’ in Ahoy Rotterdam aan haar leden aanbood.

De busrit richting ‘Zuidplein’ werd steeds gezelliger naarmate er meer ‘Oranje’ binnenstroomde. Er heerste al een heerlijke feeststemming. We hadden te gekke plaatsen! Lekker bij de trap en heel dicht bij het toilet, dit was voor later op de avond erg handig, want er ging aardig wat bier doorheen.

Er stonden geweldig veel artiesten op het programma. Corry Konings beet iets over 8 het spits af met ‘Een heel apart gevoel van binnen’. De stemming zat er meteen lekker in. Na John West kwam Dennie Christian, heerlijk die oude liedjes! Gebroeders Ko werd gevolgd door Rob de Nijs. ‘Malle Babbe’ bracht de zaal goed in beweging. De ene artiest sprak me wat meer aan dan de ander; Rene Schuurmans, Snollebollekes, 2 Unlimited, GENTS, André Hazes, Lawineboys, Het Feestteam, Wolter Kroes. Het was in ieder geval bere gezellig! Voor mij vooral van belang; de muziek was niet te hard, het schetterde niet in m’n oren en dat maakt voor mij zo’n avond een stuk aangenamer. Heb het geweldig naar m’n zin gehad!

Lee Towers sloot rond middernacht af met o.a. ‘You never walk alone’. Tijdens dit nummer de tent verlaten en met gevaar voor eigen leven naar de bushalte, mooi op tijd voor de reis huiswaarts. Het was best gezellig in de bus, maar duidelijk minder luidruchtig dan ik had verwacht.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater, Oogvereniging met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *