Alleen op Zondag

Vandaag was het dan zover! Het cadeau voor mijn moeders 82ste verjaardag, al weer een half jaar geleden, kaarten voor Paul van Vliet.  Al 5 seizoenen staat de nu 82 jarige Paul van Vliet enkele zondagen per maand in de ‘Koninklijke Schouwburg’ in Den Haag met zijn one-man-show ‘Alleen op Zondag’. Dit is het laatste seizoen, op 27 mei sluit definitief het gordijn.

Dit had ik voor geen goud willen missen! Een show met prachtige liedjes en geweldige verhalen van vroeger en nu. Marjoor Kees was aanwezig als assistent trainer-coach van het Nederlands Eftal, hij stoomt de manschappen klaar voor het WK, voor welk WK was nog onbekend. Ook conciërge Bennie was van de partij. Het werk als ambassadeur voor Unicef gaf met een lied over Jan Tamelijk stof tot nadenken. En fantastisch hoe hij oud wijnhandelaar Charles van Tetterloo neerzette; De enige Hagenaar met z’n eigen glasbak.

Anderhalf uur authentiek vermaak in een prachtige schouwburg met een deurman die je welkom heet, krakende vloeren met tapijt, kleine gangen en heerlijke stoelen.

iets na 17.00 uur stonden Pascal en Loyd ons bij de uitgang op te wachten. Zij waren lekker naar het Haagse Bos geweest. Na een korte wandeling langs ‘Het Binnehof’ en de hofvijver zijn we gaan eten bij ‘Bodega De Posthoorn’.

Gezellig op het terras, verrukkelijk eten, een waardige afsluiting van deze heerlijke dag in Den Haag.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater, Er op uit met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *