Strandtraining Rockanje

Om 9.15 uur vertrok een groep atleten van C.A.V. Energie vanaf de parkeerplaats van sportpark ‘de Bongerd’ richting Rockanje voor een strandtraining. Op de parkeerplaats bij restaurant de Meidoorn sloten nog een aantal atleten zich bij de groep aan.

We liepen door natuurgebied Tenellaplas. Dat het kort ervoor geregend had bleek wel uit de vele plassen op de zandpaden, maar wat was het heerlijk weer! De zon scheen en weinig wind. Over het duin en daarna een paar kilometer langs de zee, heerlijk! Onze trainster Marina kon het niet vaak genoeg zeggen en iedereen kon het beamen. Het strand was lekker breed en hard genoeg om prettig te lopen.

Na een kleine 7 kilometer waren de 25 atleten weer bij restaurant de Meidoorn, waar we heerlijk in het zonnetje konden genieten van wat te drinken met wat lekkers erbij.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *