Lenteloop Albrandswaard

Het idee om aan de Lenteloop Albrandswaard deel te nemen leefde al een paar weken. Het lopen ging afgelopen donderdag zo lekker en niet alleen bij mij. Agnes, Jeanette en ik besloten de 5 km, als het enigszins mogelijk was, onder de 28 minuten te gaan lopen. Toen we hoorden dat Jeroen ons wel wilde ‘hazen’ moest dat wel gaan lukken.

Ons 28′ groepje bestond uit Jeroen, Jeanette, hun dochter Isabelle, Agnes, Marianne en ik. Na de warming up bleek aan de start dat het toch best warm was. Het leek wel lente! Na 2 km. moest ik het groepje helaas laten gaan. Een halve km. later trof ik Isabelle, die zat er net als ik al helemaal doorheen. Vaderlief had bedacht er een gezinsuitje van te maken. Erg dapper van haar om mee te doen als je weet dat ze doorgaans niet meer dan 3 rondjes baan loopt.

Isabelle bleef ondanks alle pijn en vermoeidheid alle obstakels die op ons pad kwamen aangeven, terwijl ik haar bleef aanmoedigen te blijven hardlopen. Zo hebben we elkaar toch mooi naar de finish geholpen. Aanvankelijk dacht ik dat we binnen de 29 minuten waren gefinisht, dit bleek 30.29 minuten te zijn. Daar mogen we ook best tevreden mee zijn. Heb er in ieder geval een goed gevoel aan over gehouden.

Jeanette en Agnes hebben keurig onder de 28 minuten gelopen, gefeliciteerd dames!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *