Vrijwilligersmarkt ‘Barendrecht Doet!’

Vandaag was in het gemeentehuis van Barendrecht de vrijwilligersmarkt, ‘Barendrecht Doet!’

Al enige tijd loop ik met het idee wat meer vrijwilligerswerk te doen in mijn gemeente, liefst als maatje voor een wandeling of een fijn gesprek.

Bij binnenkomst een gezellige ontvangst met een kookboek met het idee er iets uit te bereiden en te delen met iemand die je minder goed kent. Daarna meteen een leuk gesprek met iemand van ‘Stichting Present Barendrecht’. Het lijkt erop dat ik hierbij best wat kan doen, ik heb mijn gegevens achter gelaten. Ook bij ‘Kijk op Wijlzijn Barendrecht’ een aangenaam gesprek gehad en wie weet mag ik in de toekomst iets voor hen betekenen.

‘De Overburen’ waren er ook, bij deze organisatie doe ik sinds november 2016 met veel plezier vrijwilligerswerk bij ‘Dagbesteding Lavendel’. Hier worden o.a. plastic doppen ingezameld en gesorteerd voor ‘KNGF Geleidehonden’.

Het was gezellig druk, een ideale gelegenheid om wat meer te weten te komen over de diverse organisaties die actief zijn in Barendrecht.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Vrijwilligerswerk met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *