2de Paasloop Numansdorp

Door corona konden de 2de Paasloop in 2020 en 2021 niet doorgaan. hoe top dat de ingeschreven deelnemers van die edities vandaag, 2de paasdag 2022, aan de start stonden. De 2de Paasloop van Numansdorp startte op 18 april 2022 om 11.30 uur met een 1K kidsRun. 13 kids tot 14 jaar verschenen aan de start. Snelste jongen op deze afstand was Thijmen den Otter van C.A.V. Energie in een tijd van 3.45 m. Snelste meisje was Vera Lukas van A.V. Cromstrijen in 3.46 min.

Om 12.00 uur klonk het startschot voor de 5 en 10 km. Op de 5 km kwam Altaïr Garakounis uit Klaaswaal als eerste over de streep in een tijd van 18.37 min. Eerste dame was Claudia Klootwijk met 21.56 min. op de 10 km wedstrijd en prestatieloop was Kees Prins van Fortius de snelste man in 37.51 min. Bij de dames kwam Ina van Otzel van THOR als eerste over de finish in 45.18 min.

Ik deed met mijn buddy Tjeerd mee aan de 10 km. Het was bij de start al best warm en het werd alleen maar warmer. Gelukkig kwamen we onderweg 2 keer langs en drinkpost. goed geregeld! De eerste kilometers liepen we eigenlijk iets te hard, misschien maar goed ook, want de laatsten waren best pittig. Er stond een beetje wind, dat was echt fijn. Dankzij de fijne aanmoedigingen van Tjeerd bleven we toch aardig doorlopen en finishten we in een tijd van 58.45 minuten. De 10 km was iets korter, maar ik zeg 10 km!

Bij de finish was er voor iedere deelnemer een leuke beker als herinnering en een verfrissend flesje water.

Met 73 deelnemers verdeeld over 3 afstanden was het weer een leuke, gezellige loop met prachtig weer!. Organisatie en vrijwilligers bedankt!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Running Blind, Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *