2de Katerloop

De Coronamaatregelen lieten een goedbezocht loopevenement helaas niet toe, maar een leuk loopje waarbij voldoende afstand werd gehouden moest kunnen. Zo verschenen er uiteindelijk 9 lopers/wandelaars aan de start van de 2de Katerloop

Onder goede weersomstandigheden werd een deels verharde, deels onverharde route over ca. 5 km. afgelegd. Enkelen doopte de loop tot ‘Molshoop Obstakelloop’. De vele molshopen en glibberige passages maakten het tot een uitdagend parcours. Winnaar van de Katerloop 2022 was Hans de Jong in een tijd van 24.56, op de hielen gezeten door Marilene v.d. Berg die finishte in 24.59. Als 3de kwam na 25.37 Dennis Brouwer over de finish.

Mijn buddy Sascha en ik gingen voortvarend van start, maar het moment dat de verharde weg plaats maakte voor het onverharde, ging het tempo behoorlijk omlaag. Het glibberen in de bochten was qua moeilijkheidsgraad niets vergeleken bij de joekels van molshopen die over het parcours verspreid lagen.

Het laatste stuk was verhard, dus weer even lekker aangezet en na 4,88 km. gefinisht in 33.59 minuten. Als herinnering ontvingen we een leuke beker.

Een goed begin van het jaar!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *