Lezing PCOB ‘s-Gravendeel

Na zo’n 20 maanden inactiviteit als ambassadeur van KNGF Geleidehonden mocht ik donderdag 21 oktober weer een lezing verzorgen. Loyd en ik werden om 14.00 uur hartelijk ontvangen bij de PCOB, afdeling ‘s-Gravendeel. Ondanks het slechte weer was de opkomst behoorlijk.

Bij de meeste lezingen maak ik gebruik van een PowerPoint presentatie, deze keer startte ik zonder presentatie, er was nl. geen laptop ter plaatse. Eén van de aanwezigen was zo vriendelijk snel thuis een laptop te halen, de presentatie kon ik dus nog deels aan de hand van leuke foto’s voortzetten. Gelukkig zat het verhaal over KNGF Geleidehonden en de opleiding van de honden nog goed in het hoofd. Tot de pauze hierover veel kunnen vertellen.

Na een korte pauze lag op verzoek de focus wat meer op hoe ik me in het dagelijks leven red en hoe ik vanaf mijn jeugd tot nu met mijn visuele beperking ben omgegaan. Er was ook ruim tijd voor vragen. En er zaten een aantal leuke en verrassende tussen.

Rond 16.30 uur was het tijd om af te ronden. Voor mijn gevoel verliep de lezing wat rommelig, zeker door het begin zonder presentatie, maar gelukkig was iedereen zeer geïnteresseerd en had men een aangename middag.

Er kwamen behoorlijk wat mensen af op de ‘promotietafel’ voor wat meer informatie en een praatje. Er werd ook gul gedoneerd, waarvoor hartelijk dank!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *