2de Mijl in Line

Op zaterdag 16 oktober was de 2de Mijl in Line van A.V. Cromstrijen. Een mijl, 1.609 m. in een rechte lijn over de Lange Biesakkersweg tussen Numansdorp en Klaaswaal.

Om 17.00 uur gingen zo’n 20 deelnemers van start. De snelste tijden werden gelopen door Frank Ydema en Lindsey Faken in resp. 6.03 min. en 6.06 min.

Mijn doel was om binnen 9 minuten te finishen, dit was me enkele weken terug op de baan bij C.a.V. Energie in een training net niet gelukt. Maar nu ging het om ’t echie en dan doe toch iets meer je best. Met 8.31 min. mag ik zeer tevreden zijn. Bij de finish weer een leuke beker als herinnering.

Gauw naar huis om om te kleden. Net als na de vorige editie van deze mijl gingen we om 19.00 uur eten bij ‘Eetse Hoekschewaard’ Een heel gezellige avond met heerlijk eten en drinken. Een aantal van de aanwezigen, waaronder ondergetekende, ontvingen van A.V. Cromstrijen voorzitter, Aad Vink, een erepenning voor hun inzet voor de vereniging. Vereerd en trots!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *