NN Running Day Marathon Edition

AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam 10,5K

Het was zo’n ochtend waarbij je alle tijd hebt en toch bijna te laat bent; Een beetje lummelen, spelletje op de PC en toen was het op eens 5 over half 10. Ik wilde nog perse een bak koffie en moest me nog omkleden. Terwijl de koffiemachine er wat troost uit perste, scharrelde ik snel m’n kleding en schoenen bijeen. 9.45 uur: Klaar, laatste slok koffie en meteen ook maar de vaatwasser aan.

Om 9.50 uur waren Margot, Junaidah en ik klaar voor onze 10,5 km. De NN Running Day Marathon Edition – AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam. Even een klaar-voor-de-start foto, een korte warming up en de MyTrace app in gereedheid brengen.

Vlak voor de start werden we via de app welkom geheten en deed Lee Touwers z’n ding. Om 10.00 klonk het startschot voor Wave 2.

De kilometers werden weer via de app bijgehouden en we werden op de hoogte gehouden van onze vorderingen. We kregen dezelfde weetjes en route als tijdens de vorige editie (11-10-2020), maar het was daarom niet minder leuk.

Onze route was wel anders dan vorige keer. Wij liepen een rondje Waalbos – Wevershoek, een lekker rondje dat ik inmiddels blindelings kan lopen, in mijn geval wel handig. Alles zat ook mee, niet te druk op de weg, prachtig weer.

C.A.V. Energie organiseert ook virtuele runs waaronder een 10 km. Wij dachten twee vliegen in 1 klap te slaan. Dus even goed in de gaten houden wanneer de 10 km. gepasseerd wordt, gelukkig deed de MyTrace dat ook.

De kilometers op een rij:
1 km. 5.55 – 2 km. 11.42 – 3 km. 17.19 – 4 km. 23.22 – 5km. 29.24
6 km. 35.34 – 7 km. 41.38 – 8 km. 47.40 – 9 km. 53.47 10 59.51

Na 9 km. had ik wel het gevoel dat ik nog wel net onder het uur zou kunnen komen, dan moest ik nog wel even aanzetten, dat lukte! Blij met 59.51 min.

Maar dan doorgaan, dat viel tegen! Nog 500 m. om de finish van de kwart marathon te halen. De getallen wijzen uit dat ik het op het laatste stuk behoorlijk heb laten zitten, maar toch best tevreden met een finish in 1.03.04.

Het was wederom enorm leuk en gezellig!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *