Huwelijk Pascal & Esther

Een prachtige dag!

Dinsdag 25 augustus 2020, onze trouwdag. We hadden ons voorgenomen er een ontspannen dag van te maken en dat is aardig gelukt! Na heerlijk uitslapen kwamen mijn vriendin en getuige Cindy en haar vriendin, onze fotograaf, Lianne naar ons huis. Het was een kwestie van het draaiboek af werken, dus eerst de make-up. Voor mij dan althans, Pascal was nog aan het nadenken of hij dit allemaal wel wilde. Getrouwd zijn leek ‘m wel wat, maar dat gedoe rondom zo’n trouwdag…

Om 12.30 uur was de afspraak bij de kapper, in de stromende regen probeerden we zo snel mogelijk van de auto naar salon William vat te komen. Frans, de kapper aan wie ik al 16 jaar mijn haar toevertrouw, ging me vandaag verrassen met een mooi bruidskapsel. Pascal had eerder die ochtend mijn bruidsboeket opgehaald bij ‘Het Rozenpakhuys’ en bij Frans de gevraagde spulletjes afgeleverd voor het haarstukje. Daar heeft hij echt iets schitterends van gemaakt! En wat een prachtig bruidskapsel, echt zo blij mee!

Rond 14.00 uur leek het even droog te zijn, een uitstekend moment om foto’s te gaan maken in de Zuidpolder Droog was het, maar het waaide wel behoorlijk. We hebben in ca. anderhalf uur toch veel prachtige foto’s kunnen maken.

Tegen 16.00 uur kwam mijn moeder. We hebben op ons gemak wat gegeten en ons klaar gemaakt voor het officiële gedeelte van de dag.

Vanaf 19.00 uur werden bij ‘Polderzicht’ de gasten door Cindy ontvangen, wij kwamen daar rond 19.15 uur aan en verheugden ons op onze ‘walk down the aisle’. De muziek, een prachtige versie van ‘Canon in D’ werd ingezet en wij liepen langs onze meest dierbare familie en vrienden naar voren. Wat was dit prachtig! De muziek, de mensen, de sfeer. Ik kon mijn geluk niet op!

Om 19.30 uur werd ons huwelijk gesloten door buitengewoon ambtenaar van de burgerlijk stand, René Toomen. Na een mooie toespraak volgde ons JA woord. Onze ringen werden gebracht door onze lieve herder Loyd. Het omdoen daarvan verliep vlekkeloos en de kus ook. Na het tekenen van de trouwakte door ons en onze getuigen, mijn vriendin Cindy en Pascals zus Brenda, werd ons huwelijk wettelijk geldig met de krabbel van de ambtenaar. Tijd voor de toast en taart!

Onze bruidstaart, gemaakt door KC’s Bakery uit Rhoon, was echt een plaatje! 3 lagen verrukkelijke taart met marsepein, prachtig belegd met marsepein rozen en parels.
Vanaf 20.30 uur kwamen de gasten voor ons huwelijks feest binnen druppelen. Wat geweldig om zo’n mooi feest te mogen geven. Ondanks de corona maatregelen konden we toch met zo’n 70 mensen een geweldig gezellige avond van maken. Heerlijk om deze lieve mensen op deze bijzondere dag om ons heen te hebben.

Rond 0.30 uur vertrokken de laatste gasten en werden wij door onze vriend Richard naar huis gebracht. Een prachtige dag om nooit te vergeten!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *