Ziedewij Energie Trail

Een trail? “Niks voor mij”, dacht ik. “Leuk joh!”, hoorde ik Rob zeggen, “Dan lopen we ‘m samen”. Oké, het is voor het goede doel, dus altijd leuk. Zelfs nog stoere trailschoenen in de aanbieding weten te scoren 🙂

Roparunteam Ziedewij Energie organiseerde vandaag de eerste Ziedewij Energie Trail in het natuur- en recreatiepark ‘De Gorzen’ te Ridderkerk. Je kon kiezen uit 5 of 10 km. Nou, 5 leek ons zwaar zat!

Vanochtend eerst training gegeven, laten we zeggen ‘uitgebreide warming up’. Om 11.15 uur kwam Jeanette me bij de vereniging ophalen om naar Ridderkerk te gaan.

Ziedewij Energie Trail 18 januari 2014 2.jpg

Om 12.05 uur vertrokken we voor de 5 km. Rob en ik hielden er meteen een flink tempo op na, dat viel nog niet mee! Veel heuvels, blubberige graspaden, echt heel zwaar. Een zigzagbrug over een meer, als Rob me niet had begeleid, had ik zo het water in gelopen! Grote kluiten blubber onder schoenen, die nog zwaarder werden als je over een grindpad ging. De route werd aangegeven met bestaande wandelroute paaltjes en lint. Ergens is het mis gegaan, want na 4 km. kwamen Rob en ik doodleuk over de finish. Huh, 4 km.?! Nou ja, ver zat eigenlijk! We hebben er 24 en een halve minuut over gedaan.

Het was ontzettend leuk en zwaar.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *