Marathon Trainingsloop 23 km.

Marathon Trainingsloop 12 januari 2014.JPGAl weer voor de 15de keer organiseert C.A.V. Energie de Marathon Trainingslopen; Zes duurlopen ter voorbereiding op de Marathon van Rotterdam in april.

Dit keer viel het besluit mee te doen vrij makkelijk, de halve marathon nog vers in het geheugen en ach… wat is 2 kilometer mee?!

We troffen het vandaag, heerlijk weer,  zonnetje. 324 deelnemers, wat een geweldige opkomst! Om 10.00 uur stond iedereen gereed voor de start. Van de voorlopers kregen we instructie over o.a. veiligheid onderweg.

Samen met trainingsmaatje Rob liep ik in de 2de 32 min. groep bestaande uit bijna 60 atleten. Deze groep loopt 6″24′ p/km.¬†De route bevatte twee keer de Van Brienendoordbrug, maar was verder prima te doen. Lekker lopen kletsen, de tijd en kilometers vlogen voorbij.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *