Ontbijtloop

Jubileumvlag C.A.V. EnergieHet eerste loopevenement van 2014 bij onze 50 jarige atletiekvereniging. RopaRunteam Energie Ladies organiseerde de jaarlijkse Ontbijtloop.

Om het jubileumjaar feestelijk te openen werd door voorzitter Leen Nobels en wethouder van sportzaken Stefanie ter Borg de jubileumvlag gehesen. Deze werd hen aangereikt door ons oudste lid, Dick van Maaren (90) en jongste lid, Santiago Mendez-Lorenzo (6). Mag met enige trots zeggen dat mijn ontwerp een heel jaar zal wapperen aan de mast bij C.A.V. Energie.  Na de officiële opening ging de 5 km. Ontbijtloop rond 9.30 uur van start.

Ontbijtloop 4 januari 2014.jpgMoeizaam is denk ik het juiste woord, zo heb ik deze loop ervaren. Mijn eindtijd was 26.14 min. Hier mag ik zeer tevreden mee zijn, want ik heb nooit eerder harder gelopen tijdens een prestatieloop op de weg, maar toch, moeizaam.

Als beloning een handig broodtrommeltje en ik kreeg, door de deelnemers van de kinderpyjamaloop, een mooie zelfgemaakte medaille omgehangen. Daarna was er voor iedere deelnemer ruim keuze bij het ontbijtbuffet. Croissants, jus d’orange, broodjes, beleg, het smaakte me allemaal heerlijk!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *