Marathon Trainingsloop 25 km.

Marathon Trainingsloop 26 januari 2014 1.jpgAls je dan toch zo lekker bezig bent… dan ook maar de 25 km. trainingsloop doen!

Om 10.00 uur stonden 358 atleten klaar voor de start van de 2de Marathon Trainingsloop. Onze groep (32, 2de groep) bestond uit bijna 60 lopers. Een prachtig gezicht, zo’n sliert gekleurde jasjes.

Ik liep wederom met m’n gezellige maatje Rob. We hadden, net als tijdens de reguliere trainingen, weer de grootste lol.¬†Ongelooflijk dat hij zo lang mijn geklets kan aanhoren.

We hadden fantastisch weer! Gisteravond hevige regen en storm en voor later vandaag werden ook behoorlijke buien werwacht. Het was ons gegund.

25 km. had ik nog niet eerder gelopen, het viel me alles mee!  Het was gezellig onderweg, dan heb je niet zo in de gaten dat je lang bezig bent. Een mooie route door de polder en langs de Oude Maas. Na 2 uur en drie kwartier waren we weer terug bij de vereniging, alwaar fruit en bouillon op ons stond te wachten.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *