Voor de bui binnen

Daar het lopen vorige week zondag zo goed was bevallen hadden Ben en ik voor vandaag weer afgesproken. Dezelfde route als vorige week leek een goed plan, maar dan zo’n 6 km. korter vanwege mijn teruggekeerde blessure. We zijn in Heerjansdam, bij sportpark ‘de Molenwei’ gestart. Maar goed ook, want Ben was toch nog niet helemaal hersteld van een griepje.

Ik had natuurlijk kunnen bedenken m’n oude schoenen aan te trekken, want de route van vorige week kende nogal een stuk onverhard. Na die modderige grasstroken van vandaag was het nieuwe wel  van de schoenen af.

Tijdens onze loopjes kletsen we heel wat af, al hobbelend beschouwen we de actualiteit, de wonderen der natuur en alles dat verder in ons opkomt. Wanneer de onvermijdelijke ademnood toeslaat gaan we wandelen, het mag natuurlijk niet te veel moeite kosten.

Zo hebben we ons vandaag flink opgewonden over de nasleep van de orkaan Sandy en de New York Marathon die vandaag gelopen zou worden. Schunnig hoe een burgemeester op woensdag aankondigt dat de marathon doorgaat, terwijl er langs de looproute nog lichamen geborgen moeten worden. Loopliefhebbers reizen hoopvol af naar New York om aldaar te vernemen dat het toch niet doorgaat. Zo hebben ze toch het geld binnen. Ondertussen hebben vele inwoners van NY zonder stroom gezeten terwijl er generatoren apart werden gehouden voor de marathon. Duim omlaag voor Bloomberg.

Tijdens ons rondje waren enkele van onze clubgenoten bezig met een halve of hele marathon op Terschelling, de Berenloop. Ben benieuwd hoe het hen is vergaan. Vorig jaar deed ik daar zelf mee, prachtige ervaring.

Het was heerlijk loopweer. Vlak voor onze beoogde finish begon het wat te spetteren, gelukkig waren we net voor de bui terug.

http://connect.garmin.com/activity/240046261

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Voor de bui binnen

  1. José schreef:

    Leuk, echt gewoon erg leuk om te lezen Esther! Blijven doen!
    Groetjes! XXX

  2. JACQUELINA MATTHIJSSEN schreef:

    Wat kan jij leuk vertellen……..heel leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *