Mooi-weer-lopers

De klok is vannacht een uurtje terug gezet, daardoor was ik voor mijn doen vrij vroeg uit de veren. Ik had met Ben afgesproken een stukje te gaan lopen vandaag. Meestal spreken we rond 12.00 uur af, ik dacht ik bel ‘m wel rond een uur of elf om te zien of hij nog wil gaan. Maar Ben belde mij al even voor elven met de mededeling dat hij voor de deur stond en of ik al klaar was. ‘Nee, natuurlijk niet!’ Ik had net een lekker bakkie voor mezelf gezet. Toch maar snel m’n pyjama ingeruild voor een loop outfit.

Ben wist wel een mooie route naar en door het natuurgebied ‘de Devel’ vlakbij Kijfhoek, Heerjansdam. Inderdaad een mooie route met wat veldloopelementen. Ik was aanvankelijk niet zo gelukkig met de drassige ondergrond, maar moet bekennen dat het wel heel mooi was.

We hebben lekker ontspannen zo’n 13,5 km. gelopen, het weer werkte ook prima mee. Voor herhaling vatbaar.

http://connect.garmin.com/activity/237814111

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *