Da’s glad!

2012-11-09 Breda.jpg Vandaag zijn Gerard en ik na lange tijd weer eens gaan schaatsen op de Kunstijsbaan in Breda. We gingen voor de ‘dweil’ het ijs op en daar waren we eigenlijk wel blij mee. Even inkomen op niet al te glad ijs. Wel weer even wennen hoor. In januari voor het laatst geschaatst op natuurijs, voor Gerard was het zeker een jaar geleden. Na wat onzekere rondjes ging toch wel steeds beter. De eerste 10 km. (25 ronden) gingen niet snel, maar best lekker.  We hebben er zo’n 44 minten over gedaan.

Tijdens het dweilen even lekker bijgekomen en een boterhammetje gegeten. Ik besloot m’n schaatsen op de klapstand te zetten, ik wilde wel weer eens weten hoe dat voelde. Nou… lekker! En dat geluid… Het ijs was super glad en ik had de eerste ronden echt het gevoel dat ik onderuit zou gaan
, maar ik werd steeds zekerder. Zelfs voetje over zat er al weer in. De 2de 10 km. ging ruim 10 minuten sneller.

We hadden de ijsbaan nagenoeg voor onszelf, heerlijk en handig voor als je voetje over aan het oefenen bent. Al met al zo’n 56 rondjes gereden, dat is dan 22,4 km. Dit gaan we zeker vaker doen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *