Vis moet zwemmen

Na een frisse neus gehaald te hebben op de ijsbaan ben ik me gistermiddag gaan verheugen op de gezellige Mosselavond bij Energie. Ik had een aardig idee wie er zouden komen en dat beloofde een heel gezellige avond te worden. En dat was het!

Bij binnenkomst eerst maar eens een bakkie koffie en gezellig kletsen aan de bar. Hoewel het de Mosselavond heet, was er gelukkig ook de mogelijkheid te kiezen voor een visschotel. Als voorafje een lekkere garnalenkroket en daarna een overheerlijke selectie vis met o.a. gerookte zalm, paling, makreel en vispaté. Je kon het geheel nog aanvullen met het lekkers van het saladebuffet. Op de tafels stond stokbrood en niet te vergeten… de wijn.

Men zegt: “Vis moet zwemmen”, en wie ben ik om dat tegen te spreken. Wanneer er een fles, soms letterlijk, was leeg gewrongen, stond de volgende alweer op tafel. Als je vraagt hoeveel wijn ik op heb, kan ik oprecht zeggen “Één glas”, die is namelijk niet leeg geweest 😉

Dat de vis van zwemmen hield bleek vanochtend tijdens de training wel. Vooral de zalm bleef stroomopwaarts zwemmen. De stemming zat er vanochtend bij een aantal van ons nog helemaal in en aan brandstof geen gebrek, alhoewel alcohol toch vrij vluchtig blijkt te zijn.

De training van ca. 10,5 km. was voorbij voor ik er erg in had, zelfs de verkeersdrempels 😕 vielen erg mee. Voor toekomstige atleten in deze groep; Erik is niet te vertrouwen als het gaat om stijgingspercentages, verkeersdrempels, pff.

Na de training onder het genot van bakkies koffie troost nog een boekbespreking, ’50 tinten grijs’ schijnt een aanrader te zijn.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Er op uit, Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *