Baggeren

Vandaag hebben Ben en ik zo’n 8,5 km. gelopen, wederom door natuurgebied ‘de Devel’. Dit keer had ik wel m’n oude schoenen aan, maar ik had beter kaplaarzen mee kunnen nemen. Een stel mountainbikers had het pad extra uitdagend gemaakt voor ons. De blubber zat tot aan m’n knieholtes. “Valt nog mee”, zou je denken, bij een goede cross zit je tot aan je kruin onder de bagger. Ja, maar dan loop je hard, dat hebben wij uit veiligheidsoverwegingen niet eens gedaan. Zodra we de kans kregen zijn we maar weer op verharde ondergrond gaan lopen.┬áHet was wel weer uitstekend weer om een stukje te lopen.

Volgende week zondag is het de bedoeling met een groep van Energie 15 km. te gaan lopen. We lopen dan de route van de Bruggenloop. Voor mij een mooie voorbereiding op de Kersloop, 10 E.M. op 16 december.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Baggeren

  1. Giny schreef:

    Hahaha…wij zijn inderdaad gisteren erlangs gekomen…was lekker blubberen met de fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *