Route Bruggenloop

Voor vandaag stond de route van de Bruggenloop, 15 km. op het programma. Met een behoorlijk grote groep Energie atleten was afgesproken bij het standbeeld van Coen Moulijn bij het Feijenoord stadion. Ik werd vanochtend door Jeannette en Marike opgehaald en we waren keurig op tijd bij de verzamelplaats, welke iets was verschoven naar een regenwerend viaduct.

We vertrokken gezamenlijk richting de Erasmusbrug. De groep viel echter na een half uur uiteen in drie groepen. Het tempo van de middelste groep lag rond de 6 min. per km. en beviel uitstekend. Mooi tempo om ook de kaakspieren te trainen. Ik heb zo lopen kletsen dat ik niet eens in de gaten had dat we ook nog aan het lopen waren. Dankzij de oplettendheid van praat- en loopgenoot Donovan heb ik de gehele route zonder pijnlijkheden afgelegd.

Na ca. 8,5 km. had trainer Erik een zeer verdekt opgestelde drinkpost ingericht. Vanuit de bosjes toverde hij enkele pakken Bar-le duc en wat bekers tevoorschijn. Na deze verfrissing vervolgden we onze weg richting de Van Brienenoordbrug. Dat blijft toch een pittige.

Na 15 km. stond Coen Moulijn ons op te wachten. Het was een heerlijke duurloop, gezellig en het weer was fantastisch. Veel vocht in de lucht, maar het regende niet.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *