Uit de veren… op de fiets

20140516_141326 Krimpen ad Lek.jpgJe hebt wel eens zo’n dag… Lekker lui, op bed naar de radio luisteren… Waarom zou ik er uit gaan. In zo’n geval zorg ik voortaan dat ik m’n telefoon bij m’n bed heb liggen…

10.15 uur, deurbel. “Nee hè, niet weer een pakketje voor de buren”, dacht ik. Toch maar open gedaan, zie ik daar tot m’n verbazing Gerard staan met z’n racefiets. “Ik wil een stukje gaan fietsen”, “Nou ik wil wel mee!”

Als de donder aangekleed, spullen gepakt en 20 minuten later zaten we op de fiets. Zonder ontbijt en koffie, mmm… da’s minder. Gerard was zo lief om bij een supermarkt wat krentenbollen te halen, die gingen er wel in.

Onze tocht ging onder meer via Oud Alblas Groot Ammers, met de pont naar Schoonhoven. Hier vandaag via Lekkerkerk naar Bergambacht waar we even zijn gestopt voor een bakkie koffie. Bij Krimpen aan de Lek weer met de pont overgestoken naar Kinderdijk. In Barendrecht aangekomen stond de teller op ruim 71 kilometer, ver zat voor vandaag.

De ketting was er weer af gegaan, de tandem staat nu bij de fietsenmaker voor twee nieuwe kettingen.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *