Toch wel erg leuk…

Toch wel erg leuk… dat training geven. In tegenstelling tot vorige week was ik helemaal niet zenuwachtig voor de zaterdagochtend training, ik had er echt zin in. Naar m’n gevoel ging het wel wat beter dan vorige week, alhoewel ik het nog steeds wat rommelig vond en ook wel wat fouten heb gemaakt. Maar ik heb er veel meer van genoten en de evaluatie met praktijkbegeleider Erik wees uit dat het inderdaad beter ging dan vorige week.

Het was een heel leuke, ontspannen training en ik heb bijzonder leuke reacties gehad, waarvoor dank. Een volledige training geven is ‘not my cup of tea’, maar  met wat meer oefening denk ik wel dat ik me nog eens nuttig kan maken als assistent trainer. En dat zou ik een hele eer vinden.

Binnenkort een evaluatiegesprek met praktijkbegeleider Erik en docent Mark. Ik ben erg benieuwd of ik m’n papiertje ga halen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

3 reacties op Toch wel erg leuk…

  1. José schreef:

    Wat mij betreft ben je geslaagd!!

  2. Mark de Boer schreef:

    Leuk dat je zo enthousiast bent! Een van de belangrijkste eigenschappen om te slagen!

  3. JACQUELINA Matthijssen schreef:

    Dat komt denk ik helemaal goed Esther, jou kennende. Jij bent geen type die dit zomaar er even bij doet. Ik zou het leuk vinden als je onze groep ook een keer een training geeft……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *