Oude Maasloop

2013-04-01 Oude Maasloop.jpgVandaag was het dan zover, de 35ste Ziedewij Oude Maasloop. Een loop van C.A.V. Energie, toch net iets leuker dan wedstrijden elders. Vanochtend ben ik voor de verandering eens vroeg naar de vereniging gegaan, zodat ik me in alle rust kon voorbereiden op de wedstrijd.┬áMeestal kom ik op het laatste moment aankakken en moet ik me haasten naar de start. Vandaag heb ik een uitgebreide warming up gedaan, hier en daar een praatje gemaakt en ben tegen 11.00 uur op m’n gemak naar de start gegaan. Ik kreeg veel (leuk) commentaar op m’n startnummer. Ik was blijkbaar de eerste die zich had ingeschreven dus liep ik met nr. 1, dat schijnt verwachtingen te scheppen.

Het was heerlijk weer om te lopen, het waaide wel behoorlijk. Op het fietspad langs de Oude Maas had ik de wind in de rug en dat liep best lekker, maar van het 5 km. was het bikkelen, zeker de laatste kilometers pal tegen de wind in. Ondanks dat wel prettig gelopen en ik ben best tevreden met mijn tijd van 57:40 min. Het zag er vandaag niet naar uit dat ik mijn pr (55:24) zou gaan verbeteren en zolang het onder de 58 minuten blijft vind ik het best. Had wel stiekem gehoopt om in de 56 min. te eindigen.

We kregen bij de finish naast wat te drinken ook een zeer leuke herinnering, een beker waarop je met een krijtje kan schrijven, origineel. Het was nog lang gezellig in de onze kantine.

Garmin Connect – Details Oude Maasloop

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *