Stadshavens Heijplaatloop

Wat een teleurstelling! Ik had me veel van deze loop voorgesteld, misschien wel te veel. Bij de Dobbeloop liep ik een zeer slechte 5 km. en ik was er van overtuigd dat ik het hier beter zou doen, veel beter.

Fred van Gent was deze daag, 17 mei, mijn begeleider, het was weer als vanouds, eigenlijk altijd goed gelopen als Fred er bij was. De warming up was goed, ontspannen. Het lopen ging ook goed, even wat kramp in de zij, maar dat zakte weer weg. Ik had het gevoel dat ik goed liep.

Vandaar de enorme teleurstelling 28.14 op de klok te zien bij de finish. Hoe kan dat?! Het parcours bleek ietsje te lang, maar dat verklaarde nog steeds niet deze tijd.

Eerlijk gezegd had ik weinig zin om deze ervaring aan dit log toe voegen, maar het hoort erbij. “Volgende keer beter”, zullen we maar zeggen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *