1ste wedstrijd Masterscompetitie

Dsc01994.jpg Vandaag was het dan zover. Mijn eerste deelname aan de Masterscompetie. Al enkele jaren voordat ik Master werd, heb ik bij de ploegleider Aad Vink aangegeven hier aan deel te willen nemen als de tijd daar is en nu was het dan zover.

Met een groep van 6 mannen en 4 vrouwen vertrokken we deze ochtend richting A.V. Scheldesport te Terneuzen. De regen kwam met bakken uit de hemel. Gelukkig hield het op met regenen toen de eerste nummers begonnen.

Ik was ingedeeld voor kogelstoten en discuswerpen, niet mijn favourite onderdelen, maar dit is voor het clubbelang. Kogelstoten ging eigenlijk wel aardig, ik stootte 62 cm verder dan op het clubkampioenschap van vorig jaar. Nu was het 6,48 m. Discuswerpen had ik nog niet eerder gedaan op een wedstrijd, dus sowieso een PR. Alhoewel ik over deze niet echt tevreden ben, 14,21 m.

Rond 16.30 uur stond er een 4×100 m. op het programma, maar deze hebben we helaas niet kunnen lopen, de wedstrijd werd gestaakt wegen enorme regen- en omweersbuien.

Na enige tijd kwam de zon weer tevoorschijn en enkele van ons besloten uit eten te gaan in Terneuzen, goede keus. Het was enorm gezellig. Ik kijk uit naar de volgende competitie wedstrijd. De wordt is op 29 juni in Steenbergen. Dan mag ik kogelstoten en hoogspringen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *