Rondje Netkous

Netkous2.JPGVanochtend met Barbara een duurloop van ruim 14 km. gedaan. We hebben een rondje via het fietsviaduct over de A15, de ‘Groene Verbinding’, ook wel liefkozend de ‘Netkous’ genoemd. gelopen. Het was heel gezellig en we hadden goed weer.

Barbara is in training voor de CPC Halve Marathon van 8 maart. Hopelijk dragen de duurloopjes die we samen gedaan hebben bij tot een mooie prestatie. Succes Barbara!

Ik kan helaas niet zeggen dat ik prettig gelopen heb. Mijn bezoek van gisteren bij de fysiotherapeut was niet om vrolijk van te worden. Naast de overbelasting van m’n knieën zijn nu ook de achillespezen overbelast. In prachtig groen sporttape verpakt kon ik toch m’n training doen. Volgens de fysio kan ik beter blijven lopen, als ik na een periode van rust de training weer zou oppakken, wordt het waarschijnlijk alleen maar erger.

Zes weken naar de Marathon, ben benieuwd…

Runkeeper Activity

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *