Reeuwijkse Plassen – Rottemeren

2013-07-16 11.26.00 Reeuwijkse Plassen.jpgVandaag hebben we echt een prachtige tocht van 100 km. gemaakt. We zijn om 9.00 uur vertrokken via Alblasserdam, Schoonhoven, langs de Vlist richting de Reeuwijkse Plassen. Hier vandaan via Boskoop naar de Rottemeren. In Bleiswijk hebben we onszelf bij restaurant Meerenbos getrakteerd op koffie met gebak.

We hebben lekker rustig aan gedaan, er moet vanavond ook nog hard gelopen worden 🙂 Onderweg foto’s gemaakt en genoten van het uitzich, wat is ons landje toch mooi! De verwachte hitte bleef uit, het was heerlijk fietsweer!

De mountainbike banden van de tandem waren dringend aan vervanging toe. we hebben besloten straatbanden te nemen, zodat we minder weerstand hebben. Gistermiddag heeft Gerard de banden vervangen en we reden inderdaad een stuk makkelijker, maar onze mooie ‘zoef” is helaas weg. Het is meerdere malen opgevallen hoe stil die fiets nu is, best jammer, want het was een heerlijk geluid.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *