Natte boel

2013-08-15 2.jpgWeer Online bleef lang volhouden dat het droog was in Barendrecht, het was toch echt niet zo! Maar optimisten dat we zijn, besloten we richting het zuidwesten te gaan, want daar was het echt droog. Ja… tussen de buien door wel.

De temperatuur was aangenaam wel wat warm met een jack, maar dat zou uitgaan zodra het stopt met regenen. Ik heb me er helemaal niet aan gewaagd, maar Gerard was zo stoer een heel kwartier zonder jack te rijden. Onder het toeziend oog en luid geblaat van een kudde schapen hees Gerard zich toch maar weer in z’n natte, zweterige Gore Texjack.

Er stond me een partij wind en de regen hield aan. “Gelukkig zijn we Hollanders” grapten we lachend, want zelfs met dit weer hebben wij het reuze gezellig! Het tempo was aan de lage kant, beter ook, vanavond voor mij een wedstrijd over 3.000 m. en Gerard gaat trainen.

2013-08-15 3.jpgWe hebben een rondje gemaakt van 61,5 km. langs Oud-, Nieuw- en Zuid-Beijerland, via Klaaswaal, Mijnsherenland weer terug naar Barendrecht, alwaar het op dat moment droog was.

Bij terugkomst hebben we eerst de tandem schoongemaakt, die zag er niet uit! Ik ook niet trouwens, de blubber zat tot in m’n helm. Ben met fietskleding en al onder de douche gegaan.

Garmin Connect – Details

 

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *