Even naar Montfoort

2013-07-10 12.56.29.jpgGisteravond na de looptraining al even overlegd met Gerard waar we vandaag heen zouden gaan. Er zou aardig wat wind uit het noorden zijn. Naar Montfoort leek ons een goed plan, eerst wind tegen, op de terugweg wind mee. Even langs bij moeders, 9.30 uur vertrekken, dan hebben we lekker de tijd.

Zo gezegd, zo gedaan; Om 9.30 uur vertrokken we en reden we via Moordrecht en Gouda richting Montfoort. De wind, zoals verwacht, behoorlijk tegen. Bij Moordrecht zijn we met het pontje overgestoken zodat we niet door Gouda hoefden, dat scheelde zo’n 4 km.

Om 11.40 uur stonden we bij m’n moeder op het erf en werden we ontvangen met koffie en appelgebak. We hebben gezellig een uurtje, lekker uit de wind, in de tuin gezeten. Tegen enen aanvaarden we de reis naar Barendrecht.

Het was best even fris, de zon had ons in de steek gelaten en er vielen wat spetters. De wind hadden we in ieder geval mee. In Schoonhoven zijn we de Lek overgestoken, vervolgens via Krimpen aan de Lek en Alblasserdam naar Barendrecht. We hadden de wind voor het grootste deel mee en dat was aan het tempo wel te merken. Vanaf Alblasserdam kwam het zonnetje ons gezelschap houden en dat maakte dat we toch weer een heerlijke tocht van bijna 105 km. hebben gehad.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *