Oosterparkloop

Twee jaar terug nam ik deel aan de 15 km. tijdens de Oosterparkloop. Dat was me goed bevallen, ik liep immers een p.r. Afgelopen donderdag in een opwelling besloten tijdens deze 23ste editie van de Oosterparkloop de 10 km. te gaan lopen.

En het is me weer uitstekend bevallen. Daar waar ik twee weken terug in Heerjansdam nog boven het uur liep, zette ik nu 55 min. en 24 sec. op de klok. De brutotijd (officiƫle uitslag) was 55:42, nog steeds een mooie tijd en een gigantisch p.r. Eindelijk de 56:20 uit 2006 verbeterd. Had eerlijk gezegd niet gedacht dat dat nog zou gebeuren. Dat geeft een loper moed.

Wat ging dat eigenlijk makkelijk, daar zit duidelijk meer in. Moet zeggen dat ik erg lekker in m’n vel zit en ik ben super enthousiast over mijn CW-X compressietight. Ik zweer je, dat werkt echt!’

Wat ook werkt is keihard trainen en dat heb ik de afgelopen weken zeker gedaan. Om in loopgroep E te kunnen blijven lopen moest er een stapje bij en dat is me duidelijk gelukt.

Oosterparkloop Garmin Connect – Details.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *