40 jaar

Esther 40 Het leven begint bij 40 zegt men wel eens. Of het waar is weet ik nog niet, maar wat ik wel weet is dat ik vanaf heden van plan ben met volle tuigen van het leven te genieten.

De minder leuke dingen uit het verleden probeer ik te laten rusten. De mooie herinneringen, liefde, geluk en vriendschap neem ik lekker mee.

Het leven is zó mooi! Een geschenk dat gekoesterd moet worden en dat ga ik doen.

Op 8 september 2012 mocht ik mijn 40ste verjaardag vieren, van begin tot eind een heerlijke dag. Rond 9 uur een telefoontje van mijn moeder met de hartelijke felicitaties. Om kwart over 9 was ik bij Energie om te gaan trainen en heb daar met plezier alle felicitaties in ontvangst genomen.

2012-09-08 2.jpg Na een pittige training werd door Annette, Erik, Aad en Ton L. de kantine vrolijk versierd voor mijn verjaardagsfeest. Mijn angst voor ballonnen heb ik vandaag denk ik wel overwonnen.

Om half 6 werd ik door Ton L. opgehaald, want ik mocht bij Annette en hem lekker komen eten en me optutten voor het feest. Ik werd steeds zenuwachtiger. Ton bracht me rond kwart over 7 naar de kantine van C.A.V. Energie, rond half 8 werden daar de eerste gasten verwacht.

En jawel, vanaf half 8 stroomde de gezellig versierde kantine vol. Gelukkig kwam niet iedereen tegelijk en kreeg ik fijn de gelegenheid wat gasten even te spreken. Ik ben schandalig verwent met cadeaus, cadeaubonnen en enveloppen. Dit gaat allemaal goed van pas komen.

`2012-09-08.jpg Enkele dames hadden een lied geschreven dat door alle aanwezigen mee gezongen moest worden. Geweldig!!

Rond half 1 verlieten de laatsten zo’n beetje de kantine. Karin, Roland, Rob, Wonda en Kira hebben alle versieringen weer opgeruimd, de spullen weer op z’n plek gezet en me ook nog met alle spullen thuisgebracht.

Ton K. is vanaf die ochtend al bezig geweest met de heerlijke hapjes en heeft ’s avonds iedereen van drank voorzien.

Het was een topfeest!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *