Ilse de Lange

2012-09-20 7.jpgFoto’s optreden Ilse de Lange

Dinsdag 18 september, vlak voor de training, roept m’n maatje Gerard: “Vind jij Ilse de Lange leuk?”, ik roep terug “Ja!”, “Oké, ik bel je nog wel”. Oké…. De volgende avond: “Hoi, met Gerard. Ik kom je morgen op 17.30 uur ophalen”. “Waarvoor?”. vroeg ik. “Nou… voor Ilse de Lange”.

17.30 uur op weg naar Hilversum voor een showwcase van Ilse de Lange bij ‘Podium de Vorstin” in Hilversum ter gelegenheid van het uitkomen van haar nieuwe CD ‘Eye Of The Hurricane’. Gerard had voor z’n verjaardag deze CD gekregen en daarbij zaten 2 kaarten voor deze avond.

In Hilversum zijn we eerst nog wat gaan eten, rond 19.30 uur waren we bij ‘de Vorstin’. Het optreden van Ilse begon om 20.00 uur. Ze speelde een aantal nummers van haar nieuwe CD, maar ook ‘oude’ bekende.

So Incredible!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *