3de Mijl in Line

Vandaag vond de 3de Mijl in Line plaats, 1.609 m. in een rechte lijn op de Lange Biesakkersweg tussen Numansdorp en Klaaswaal. Om 17.00 uur gingen 21 lopers van start en liepen hun mijl onder zonnige omstandigheden en met windje tegen.

De snelste tijd werd gelopen door Energie atlete Ilvia Hederik in 6:26 min. 5 deelnemers hebben de afstand wandelend afgelegd waarmee dit leuke evenement na 18:41 min. werd afgesloten met de finish van de laatste loper.

Bij de prijsuitreiking mochten 6 atleten een erebeker in ontvangst nemen:
Kids tot 14 jr. Noah van Bezooijen 7:08 min. en Vera Lukas 7:09 min.
Senioren Stan van der Nat 6:33 min. en Ilvia Hederik 6:26 min.
Masters Arjan Bos 7:10 min. en Esther Sommer-Landaal 9:00 min.

Het was weer erg leuk om mee te doen. Jammer dat dit evenement zo weinig deelnemers trekt, maar hopelijk volgend jaar meer. Het feit dat er in de regio dit weekend meerdere wedstrijden zijn helpt natuurlijk ook niet. Zelf doe ik morgen mee aan de Halve Marathon van Barendrecht, waardoor ik er vanmiddag voor heb gekozen iets rustiger aan te doen. Hoewel ik echt wel blij ben met 9:00 min. en ik 1ste werd bij de Vrouwen Masters staat een wat snellere tijd toch iets leuker op een uitslagenlijst.

Inmiddels traditioneel zijn we na afloop met een 6-tal vrijwilligers en atleten gaan eten bij Eetse Hoekschewaard. Een heel gezellige avond als afsluiting van een leuk evenement.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *