Brrr…. wat is het koud!

2013-01-17.jpg Vanochtend om 11.00 uur vertrokken Gerard en ik richting Breda. Ondanks 5 dagen onafgebroken vriezen, is er door sneeuwval nauwelijks natuurijs. Wat ik steeds schijn te vergeten is dat de accommodatie in Breda gedeeltelijk open is, ik was met min 4 gr. duidelijk te dun gekleed. Gerard wist me meerdere keren te vertellen hoe lekker zo’n thermobroek is, ja leuk.

Na een rondje of 20 blauwbekken zei ik zo ’t Wakske in te duiken. Naast me hoorde ik; “Huh?”, korte pauze, “O, ja goed idee!” Tijdens ons 26ste rondje werden we vriendelijk verzocht de 400 m. baan te verlaten voor baanonderhoud. Op naar ’t Wakske voor warme chocolademelk. Daar knapt een mens van op!

Tijdens de laatste ronden hebben we wat video en foto opnamen gemaakt. Toen ik wat wankelend aankwam, moest Gerard zo hard lachen, dat ‘ie zelf viel 😛

We hebben in totaal 60 rondjes gereden, 24 km. Zat voor vandaag. Gerard had behoorlijk last van een geschaafde enkel. Later bleek z’n stukkie schuimrubber, dat hij ter bescherming in z’n schoen had, was verschoven.

Vanavond ook nog even de kou in om te trainen. Niet te lang, want ik heb bardienst, gelukkig.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *