Avondinstuif SPARK

Avondinstuif 25 juni 2009.JPG Op donderdag 25 juni organiseerde atletiekvereniging SPARK uit Spijkenisse een avondinstuif, een wedstrijd waar als je zin hebt aan deel kunt nemen, je hoeft je niet van te voren op te geven. Voor zowel Robert als mijzelf had deze wedstrijd een onderdeel dat onze interesse had. Robert wilde graag een 3.000 m. op de baan lopen en het kogelstoten trok mij wel aan.

Het kogelstoten begon iets na 19.00 uur. We kregen 6 pogingen. Helaas heb ik deze niet goed benut, mijn verste afstand was 6.05 m. Nou ja, het was toch leuk om mee te doen. Weer wat wedstrijdervaring opgedaan.

Robert had het zwaar op de 3.000 m. Het was erg warm en hij had de dinsdag hiervoor ook al volle bak getraind. Zijn tijd was 10.37 min. Toch heel goed ondanks de warmte, maar 4 sec. boven zijn pr.

Zondag 5 juli organiseert SPARK weer een instuifwedstrijd met o.a. een werp 3-kamp. Hier wil ik erg graag aan meedoen, daar ik de werpkamp in Oud Beijerland niet heb kunnen afmaken.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *