2de wedstrijd Masterscompetitie

Voor de tweede wedstrijd in de Masterscompetitie reisden we op 28 juni af naar Steenbergen. A.V. Diomedon organiseert jaarlijks de tweede wedstrijd, dus bekend terrein. De sfeer was weer goed en het weer ook.

Deze dag mocht ik beginnen met de 100 m. Het was al weer een jaar geleden dat ik die liep, ik was behoorlijk nerveus, vooral omdat ik vond dat ik onder de 17.30 sec. moest lopen. De start was perfect, er was naast me een vrouw die minder snel uit de blokken kwam en die me halverwege nog niet had ingehaald. Die moest ik achter me zien te houden en dat lukte, 16.88 sec. was het resultaat. Hier ben ik super tevreden mee. Het discuswerpen ging helaas niet zo best, ik kwam niet verder dan 15,39 meter.

Dat sprinten vind ik toch echt wel leuk. Mijn start gaat over het algemeen heel goed, alleen moet ik nog wat meer snelheid zien te krijgen. Trainen, trainen, trainen. Volgende week is er in Utrecht weer een Trackmeeting, dit keer met afstanden over o.a. 150 en 300 meter, daar wil ik graag aan meedoen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *