Werp 3-kamp

Werpkamp 17 juni 2009.jpgOp woensdag 17 juni organiseerde A.V. Spirit te Oud Beijerland haar jaarlijkse Avondinstuif Werpen. Dit jaar had ik nog twee mastervrouwen enthousiast gevonden voor deze wedstrijd. Door een groot aantal na-inschrijvers bij de junioren liep de avond erg uit.Het eerste onderdeel, kogelstoten, begon ruim een half uur later dan gepland. Het ging ronduit belabberd, ik stootte niet verder dan 5,87 m. Het discuswerpen was verschoven naar 22.00 uur, maar om 22.30 uur was er nog geen discus in het veld geland.

Mijn reisgenoten wilden erg graag naar huis, ergens begrijpelijk, het wekkertje kent geen genade, maar ik was toch wel teleurgesteld dat we na xe9xe9n disusworp huiswaarts gingen. De teleurstelling zorgde er wel voor dat die worp meteen een heel goede was, veel emotie. Ik wierp 17,59 m. een prOp het speerwerpen had ik nog extra getraind, maar dat zal een andere keer z’n vruchten moeten afwerpen. Na deze twee onderdelen had ik 528 punten verzameld, ik had waarschijnlijk het puntentotaal van vorig jaar, 804 punten, wel verbeterd. Gelukkig zag ik dat er binnenkort ook elders werpkampen worden georganiseerd.

Enkele dagen later hoorde ik dat ik naast een pr. ook een baanrecord bij A.V. Spirit had geworpen. Uit handen van mede atleet Pieter Westerhof ontving ik een medaille en een baarnrecord certificaat. Helemaal te gek!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *