Trackmeeting

U-Trackmeeting 13 juni 2009.jpg Al 12 jaar organiseert de Utrechtse atletiekvereniging U-Track de Run2Day Trackmeetings. Een avondinstuif waar men kan deelnemen aan de diverse disciplines. Vandaag reden Robert en ik met Peter van Dartelen mee, hij had al vaker deel genomen aan een Trackmeeting en was erg enthousiast, en terecht! Wat een prachtige accomodatie daar in Overvecht, 8 lanen, superstrakke baan.

Peter deed mee aan de 100 m. en 200 m. op dat laatste onderdeel liep hij een pr en een clubrecord bij de mannen 50+. Robert liep pas om 22.30 uur zijn 3.000 m. Het late tijdstip beviel hem blijkbaar, want hij finishte in een prachtige tijd van 10.33.22 min. een pr!

Voor mij deze avond geen prx92s, maar wel een schitterende ervaring en redelijke prestaties. Ik had me ingeschreven voor speerwerpen en kogelstoten. Bij het speerwerpen was mijn beste worp 15.86 m. Valt me helemaal niet tegen. Het kogelstoten ging ook best aardig, 6,51 m.

De volgende meeting is op vrijdag 10 juli, dan hoop ik mee te kunnen doen aan de 150 m. en 300 m. Op deze avond staan allerlei incourante afstanden en onderdelen op het programma.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *