Tips & Tops

Naar aanleiding van het bezoek voor KNGFG eleidehonden aan de Hoge School Rotterdam ontving ik begin deze week, via het evaluatieformulier dat KNGF Geleidehonden na iedere voorlichting ontvangt, een prachtige beoordeling; Voor het gastcollege kreeg ik een 10 en bij de opmerkingen stond te lezen: “Het was supermooi om de band tussen Esther en Loyd te zien en hoe goed Loyd Esther in de gaten houdt, zelfs tijdens de presentatie”

Enkele dagen later ontving ik van de Hogeschool een bericht met als onderwerp ‘Tips en tops van de studenten’. Ik was erg benieuwd, vooral naar de tips. Wat kan ik verbeteren aan de presentatie, mijn houding en dergelijke? Best spannend als anderen een oordeel hebben over hetgeen je met veel plezier doet.

Ik moet bekennen dat ik dit met enige trots deel.

Tips en tops van de studenten:

Wij hebben tijdens de les aan de studenten gevraagd om tips en tops op te schrijven aan de hand van uw gastcollege. Er zijn geen tips opgeschreven door de studenten, omdat ze het gastcollege goed vonden. 

TOPS:

  • Heel erg interessant, leuk om zo de omgang met de hond te zien.
  • Erg leuk. Goede manier van presenteren.
  • De interactie met de gastspreker was heel leuk. We waren vrij op vragen te stellen.
  • Heel interessant, super dat het zo interactief was.
  • Ik vond het leuk dat ze alles zo enthousiast vertelde, mede daarom bleef ik luisteren.
  • Hele interessante inhoud en hele leuke presentatie. U vertelt ook alles op een hele leuke toon. Alles echt heel goed en u bent supergezellig!
  • Op zich wel leuk, u gaf me echt nieuwe inzichten op zien en leven met een visuele beperking. Alles was helder en duidelijk. Uw uitstraling en energie is geweldig.
  • Leerzame en interessante les. Het was heel erg boeiend.
  • De manier waarop er werd uitgelegd was top. Daarnaast was uw eigen ervaring erg interessant. 

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *