Sponsor een Pup

Donderdag 31 mei had ik om 11.30 uur op station Rotterdam Blaak afgesproken met Max, fondsenwerving KNGF Geleidehonden. Wij waren vanaf 12.00 uur te gast bij DirectResult, een bureau voor o.a. donateurwerving. Hier kregen een 20-tal studenten uitleg over de actie ‘Sponsor een Pup’.

Vanaf komende maandag gaan de studenten de straat op om deze actie onder de aandacht te brengen en zoveel mogelijk donateurs te werven. Men steunt niet alleen een goed doel, maar krijgt als donateur toegang tot het dagboek van ‘hun’ pup Goochem en kunnen zo de gehele opleiding van Goochem volgen van pup tot het moment dat hij aan het werk gaat.

Om te benadrukken hoe belangrijk een geleidehond voor iemand met een beperking kan zijn, mocht ik mijn ervaringen met Loyd delen. Loyd liet, zoals altijd, een behoorlijke indruk achter. De studenten weten waar ze het voor doen en zijn erg enthousiast.

Sponsor een Pup

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Sponsor een Pup

  1. Pascal schreef:

    Bedankt wervers
    En sponsors
    En Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *