Loyd in ’t nieuw

Vandaag waren een aantal ambassadeurs door KNGF Geleidehonden uitgenodigd op Utrecht Centraal voor een passessie voor een gloednieuw, modern en vooral heel licht geleidetuig. Wat een verschil met het oude zeg! Alsof je van een gewone fiets overstapt naar een lichtgewicht racefiets.

Vorig jaar maart hadden Loyd en ik op de ZieZo Beurs al kennisgemaakt met het prototype, er is in het afgelopen jaar nog wat aan gesleuteld. We hebben er best naar uitgekeken en vandaag was dus eindelijk zover.

Na wat passen en meteen had Frans Loyd goed in z’n nieuwe outfit. Even een wandelingetje door de stationshal om te zien of alles goed zit en past. De lengte van de beugel was even puzzelen, maar na wat verschillende lengtes geprobeerd te hebben kwamen we uit op de ’55’.

Op weg naar huis was het even wennen, het loopt net ff anders, in ieder geval lichter. Hier zijn we zo aan gewend.

We zijn er blij mee!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *