Open dag Nh1816 Verzekeringen

Vrijdag 11 oktober was Nh1816 Verzekeringen met een 20 tal financieel adviseurs en hun partner/gezin te gast in Amstelveen. Voor de grootste sponsor van KNGF Geleidehonden was een leuk programma samengesteld waardoor men wat inzicht kreeg in het werk van KNGF Geleidehonden.

Om 12.30 uur werd de middag geopend met een lunch en een welkomstwoord van onze directrice Meta Neeleman. Eindelijk voor het echie kennis gemaakt met Gert, ambassadeurscoördinator. Altijd gezellig om aan de lijn te hebben. Hierna begon om 13.20 uur het programma dat bestond uit 4 onderdelen van 20 minuten; demonstratie op het demoterrein, kennel bezoek, dogsim experience cliëntentuin en ervaringsverhaal ambassadeur in de bestuurskamer. De gasten waren ingedeeld in 4 groepen met als groepsnaam een ras dat wij gebruiken; Goldens, Labrador, Duitse Herder en Cocker Spaniels (medische detectiehonden). Iedere groep bestond uit 8 of 9 personen.

Het ervaringsverhaal mocht ik samen met Loyd voor mijn rekening nemen. De ‘Groep Duitse Herder’ kon ik als eerste welkom heten en vertellen over mijn ervaringen met Loyd bij KNGF Geleidehonden. Mijn verhaal ging hoofdzakelijk over de instructieweek in Amstelveen. Het moment dat je op je kamer je hond krijgt is het moment dat je een nieuw leven begint. De instructie met Loyd was op de week af 4 jaar geleden.

Na 20 minuten stond de volgende groep al klaar, rond 14.55 uur ronde ik voor de 4de maal mijn verhaal af. Iedere ronde kwam er een geweldig leuke groep op bezoek. Heel geïnteresseerd en gezellig. Tijdens de 3de ronde begon ik me af te vragen wat er in het water zat, ik leek wel dronken. Ik kreeg hier zoveel energie van!

Om 15.00 uur een groepsfoto en dan de borrel.. Ik werd naar een stoel gedirigeerd naast één van de directeuren van Nh1816 Verzekeringen, Cas Verhage. Hij vroeg wat ik wilde drinken. Toen ik vroeg of er ook alcoholvrij bier was, was zijn reactie “Ja, maar dat is toch niet te hachelen meid!” Nee, dat is waar, maar heb het toch maar genomen. Het ijs was definitief gebroken, we hebben heel gezellig zitten praten over van alles en nog wat. Tussendoor richtte hij het woord tot alle aanwezigen en dankte KNGF Geleidehonden voor de bijzondere middag.

Rond 16.00 uur liep de middag op z’n einde. Iedereen kreeg een rijk gevulde goodiebag mee, handen werden geschud, mensen werden bedankt. Nog even kennis gemaakt en gesproken met onze directrice.

Wat een geweldige middag, wat een energie!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *