Lezing NVVH – Vrouwennetwerk

Dinsdag 8 oktober waren Loyd en ik in theater Koningshof te Maassluis voor een lezing voor 36 leden van de Nederlandse Vereniging Van Huisvrouwen, Koninklijk NVVH – Vrouwennetwerk afdeling Maassluis – Maasland.

Rond 13.00 uur werden Loyd en ik bij metrostation Maassluis West opgehaald door de coördinator lezingencommissie. Na aankomst in theater Koningshof was er nog even tijd om te acclimatiseren en de lezing voor te bereiden.

Om 13.30 uur mocht ik beginnen. Aan de hand van een uitgebreide PowerPoint presentatie heb ik verteld over de geschiedenis van KNGF Geleidehonden, de Fok Gastgezinnen en de Puppy Pleeggezinnen en het fantastische werk dat zij doen. Daarna wat verteld over de opleiding van de diverse geleidehonden en mijn ervaringen met Loyd.

In de pauze kunnen genieten van een heerlijk bakkie koffie en gezellig gepraat met diverse leden van de vereniging. De collectebox ging ondertussen rond en kwam zeer goed gevuld weer terug.

Rond 14.30 uur de lezing vervolgd met uitleg over de missie van KNGF Geleidehonden en het werk van de diverse honden. Ter afsluiting de bedrijfsfilm laten zien waarin e.e.a. nog eens aan bod kwam. Hoe vaak ik dit filmpje ook zie, ik blijf er kippenvel van krijgen.

De middag werd tegen half 4 afgesloten. Ik ontving een heel leuke attentie; Een doos heerlijke bonbons met een prachtig miniboeketje erop. Dit boeketje heeft een mooi plekje gevonden in een passend vaasje op tafel. U kunt vast wel raden waar de bonbons hun plek hebben gevonden.

Leden van Koninklijk NVVH – Vrouwennetwerk afdeling Maassluis – Maasland, hartelijk dank voor uw aandacht, uw vragen en uw gulle gift! Het was een heel prettige middag.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *